Δεκάδες παιδικά χαμόγελα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Δεκάδες παιδικά χαμόγελα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα υποστηριζόμενα παιδιά του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ, το πρωί της Κυριακής, στον Πολυχώρο Ευκαρπίδη.

Οι εκπρόσωποι του ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποδέχθηκαν παιδιά, γονείς και κηδεμόνες με ανοιχτή αγκαλιά και χάρισαν χαμόγελα ευτυχίας σε όλους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν μια ταινία κινουμένων σχεδίων και στη συνέχεια να χαρούν ατελείωτο παιχνίδι στο χώρο του μπόουλινγκ. Στη διάρκεια της γιορτής ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ πρόσφερε εδέσματα και δώρα σε κάθε παιδί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Άρης Πετρίδης, ο Γραμματέας και Ιδρυτής του ΒΕΝΙΑΜΙΝ Χάρης Αναστασίου μαζί με τη σύζυγό του Τζοάννα, η Ταμίας Ελένη Τζάγκα, στελέχη και φίλοι του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

«Η αποστολή μας είναι να δίνουμε χαρά εκεί που υπάρχει ανάγκη. Σήμερα νιώσαμε ευτυχισμένοι και ευλογημένοι βλέποντας τόσα παιδικά χαμόγελα. Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ εργάζεται με όραμα, στόχο και στρατηγική ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην γιορτή, όσους εργάστηκαν για να την προετοιμάσουν, τους οικονομικούς υποστηρικτές και εθελοντές μας, την οικογένεια Ευκαρπίδη και την κα Αργυρώ Ευκαρπίδη που ήταν μαζί μας στη διοργάνωση της γιορτής. Ευχόμαστε καλές γιορτές, υγεία, ευτυχία και ειρήνη σ’ όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Άρης Πετρίδης.

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *