ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»Αρχαιρεσίες Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»Αρχαιρεσίες Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Επανεκλογή του Άρη Πετρίδη στο τιμόνι του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»:

«Προχωράμε ενωτικά και δυναμικά για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών σε ανάγκη»

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες πραγματοποίησε ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Πλήθος μελών συμμετείχε στη διαδικασία εκλέγοντας τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια, την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου συμβουλίου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αριστείδης Πετρίδης, στρατιωτικός

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Χαραλαμπίδης, Δ/ντης Καταστήματος LIDL Παραλίας

Γραμματέας: Χρυσούλα Βεργίδου, στρατιωτικός

Ταμίας: Ελένη Τζάγκα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Μέλος: Μόνικα Ιωαννίδου, Δημοτική Υπάλληλος (ΚΕΠ Δ. Κατερίνης)

Μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι: Παπαδόπουλος Αναστάσιος (Προϊστάμενος Διοδίων Λεπτοκαρυάς) , Παπανικολάου Ευάγγελος ( απόστρατος Αξιωματικός Αεροπορίας )και Πετρίδου Μαρία (Υπάλληλος Δ.Υ.Π.Α – Πρώην ΟΑΕΔ)

Επίσης, υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνει η Ράνια Βασιλειάδου και Συντονιστής Εθελοντών ο Γαβριήλ Κωνσταντινίδης.

«Προχωράμε ενωτικά, δυναμικά και ακούραστα το έργο μας για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και την εμπιστοσύνη τους. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εγώ προσωπικά εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πρωτεργάτες και υποστηρικτές του συλλόγου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με όραμα, εργατικότητα και αμεροληψία το έργο του συλλόγου κρατώντας ψηλά τις αξίες του και τον πρωταρχικό σκοπό του για την υποστήριξη των αδύναμων», δήλωσε ο πρόεδρος Αριστείδης Πετρίδης. 

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *