Διοικητικό Συμβούλιο – Οργανόγραμμα

Το Δ.Σ του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ με τον Μητροπολίτη
Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος

Όλες οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται από το  άμισθο και εκλεγμένο από τη γενική συνέλευση των μελών, ΔΣ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ που  εδρεύει στην πόλη της Κατερίνης και δεν υπάρχει κανένα άλλο όργανο ή  φορέας πάνω από το ΔΣ ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Κανένα μέλος του Δ.Σ του  ΒΕΝΙΑΜΙΝ δεν πληρώνεται,  ενώ ο Πρόεδρος είναι υπεύθυνος διοικητικά στο ΔΣ, τη Γενική Συνέλευση και νομικά στο κράτος.
Την καθημερινότητα χειρίζεται η 3-μελής εκτελεστική / διαχειριστική ομάδα που απαρτίζεται από έμμισθο προσωπικό και βρίσκεται υπό την εποπτεία του Προέδρου.

Το 2009, με αλλαγή του καταστατικού του Συλλόγου, έγινε άνοιγμα στην κοινωνία και έτσι μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι στις ανάγκες παιδιών σε κίνδυνο.

Το Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος

Αριστείδης Πετρίδης - Υπαξιωματικός στρατού ξηράς ε.ε

Γραμματέας


Χάρης Αναστασίου - Πληροφορική

Ταμίας

Ελένη Τζάγκα - Εκπαιδευτικός

Μέλος Δ.Σ

Άννα Κεφάλα, υπεύθυνη γραφειο Η.Π.Α

Μέλος Δ.Σ


Δήμητρα Τσιαμαλτούπη Ιδιωτική Υπάλληλος

Αναπληρωματικά μέλη:
Αθηνά Απατσίδου -Φαρμακοποιός
Κριστίνα Απατσίδου – Αξιωματικός Αεροπορίας ε.ε
Εξελεγκτική επιτροπή:
Ευάγγελος Παπανικολάου – Απόστρατος αξιωματικός αεροπορίας,
Μαρία Πετρίδου – Δημόσιος Υπάλληλος στον Ο.Α.Ε.Δ,
Χρήστος Χαραλαμπίδης – Διευθυντής στο υποκατάστημα Lidl Παραλίας Κατερίνης

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ έχει τη νομική υποστήριξη των κάτωθι δικηγόρων:

  1. Μπρουσκέλης Χαράλαμπος, Δικηγόρος,  Τηλέφωνο: 6977507361
  2. Λιακόπουλος Αθανάσιος,  Δικηγόρος,     Τηλέφωνο: 6977712328
οι οποίοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στον Σύλλογο και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για αυτή την πρωτοβουλία τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Νέος εξωτερικός συνεργάτης του Συλλόγου είναι ο κοινωνικός λειτουργός MSc Πέτρος Διαμάντης, ο οποίος γίνεται συνοδοιπόρος στο όραμά μας για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ευάλωτων συνανθρώπων μας. Η πολυετής και εξειδικευμένη εμπειρία του θα παρέχει υπηρεσίες ολιστικής προσέγγισης στους ωφελούμενους μας, στους τομείς της συμβουλευτικής, της εύρεσης εργασίας και της βελτίωσης του βιοτικού τους επιπέδου. Μια συνεργασία που θα κάνει τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ δυνατότερο και προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του αύριο.

Διαμάντης Πέτρος, Κοινωνικός Λειτουργός,  Τηλέφωνο: 6974057513


ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η  δυνατότητα συνεργασίας με εκκλησίες,κοινωνικούς, πολιστικούς, αθλητικούς φορείς όπως επίσης και με επιχειρήσεις, ώστε να  επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στον τομέα υποστήριξης παιδιών σε  κίνδυνο είναι προτεραιότητα και ζητούμενο για τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Απευθύνουμε  ανοιχτό κάλεσμα στους εκπροσώπους κοινωνικών φορέων καθώς και  εκκλησιαστικών ιδρυμάτων που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ και τη δράση του να έρθουν σε επαφή μαζί μας ώστε από κοινού να δούμε  τρόπους συνεργασίας και προσφοράς για το «παιδί σε κίνδυνο».

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ