Προσφορά δώρων

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα διαθέτουμε δώρα και πακέτα για τα παιδιά που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει. Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε παιδιά με λαμπερά μάτια, με πλατιά χαμόγελα, να παίρνουν τα δέματα και τα δώρα που εσείς τους προσφέρετε.
Κάθε δέμα / δώρο κοστίζει περίπου 15-20 Ευρώ. Τα δέματα περιέχουν  ρουχισμό, είδη υγιεινής, σχολικά είδη, γλυκά, σοκολάτες, παιγνίδια και μία Καινή Διαθήκη αναγνωρισμένη από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Συνηθίζουμε να λέμε ότι ακόμα και 5 Ευρώ έχουν μεγάλη αξία.  Υπάρχουν παιδιά που τα Χριστούγεννα είναι ξεχασμένα από όλους, και κανείς δεν θα τους κάνει κάποιο δώρο.  Εμείς τα ξέρουμε τα παιδιά αυτά.  Και δεν θα τα ξεχάσουμε με τίποτα.
Τη δεκαετία του 1950, όταν εμείς ήμασταν στη θέση τους, με παρόμοιο τρόπο κάποιος άγνωστος είχε ενδιαφερθεί για μας και μας είχε κάνει δώρο μια σοκολάτα, ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, μια κούκλα ή μια μπάλα.  Για μας Χριστούγεννα και Πάσχα είναι τα λαμπερά μάτια, το χαμόγελο, η χαρά ενός παιδιού που παίρνει τα δώρα του.

Στατιστικά

Ωφελούμενα παιδιά πανελλαδικά

Συνολικό ετήσιο κόστος προγράμματος

Στόχος είναι να καλυφθεί όλο το ποσό από δωρεές ιδιωτών ή επιχειρήσεων είτε να βρεθούν οι κατάλληλες δωρεές σε δώρα για τα παιδιά