Κοπή πίτας και αγιασμός στα γραφεία του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Κοπή πίτας και αγιασμός στα γραφεία του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Σε φιλικό και χαρούμενο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας!

Αγαπημένοι φίλοι, εκπρόσωποι από φορείς, εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο και άνθρωποι που στηρίζουν το έργο μας, παρευρέθηκαν μοιράζοντας ευχές και χαμόγελα!

Ο Πρόεδρος της Πνευματικής Κίνησης Σκοτίνας και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ενώσεως Συγγραφέων, κύριος Θεοχάρης Στύλος ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί στον οποίο και ευχόμαστε υγεία και καλοτυχία.

Σε αυτήν την συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας για την νέα χρονιά!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, εκπρόσωποι των βουλευτών Φ. Μπαραλιάκου, Σπ. Κουλκουδίνα και Κ. Δελβερούδη, ο Τομεάρχης Επιστημονικών Φορέων Κεντρικής Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Λιακόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χ. Δριστά και Α. Τζήκα, οι αντιδήμαρχοι Υπηρεσιών Προσχολικής Απασχόλησης Μ. Γεωργιάδης, Διοικητικών Υπηρεσιών Α. Μυστρίδης, Καθαριότητας Η. Τάπρας, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος των “Ολυμπιάδων” κα Φωτεινή Φλογέρα, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα Πόλυ Σταματοπούλου, αντιπροσωπεία της Φιλοπτώχου αδελφότητας η Περίθαλψης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πάρα πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του έργου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Εκ μέρους όλων των ανθρώπων του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και κάθε καλό.

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *