Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ βραβεύθηκε για το έργο του στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ βραβεύθηκε για το έργο του στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ήταν παρών στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024, που πραγματοποιήθηκε για έβδομη φορά από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στις 23 – 25 Απριλίου 2024, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, συμμετέχοντας σε αυτή τη γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης.

Σκοπός του Φεστιβάλ, ήταν να αποτελέσει και φέτος ένα φυσικό χώρο συνάντησης μη κυβερνητικών οργανώσεων, εθελοντών και πολιτών, και να αναδείξει την παραγωγή κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα.

Αρκετοί εθελοντές αλλά και πλήθος κόσμου επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, γνώρισαν τη δράση του φορέα μας και ενημερώθηκαν πάνω σε θέματα που αφορούν τα προγράμματα που υλοποιούμε για την μονογονεϊκή οικογένεια και το παιδί σε ανάγκη.

Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με απονομή βραβείων σε εθελοντές που έχουν διακριθεί για το έργο τους, ομάδες που προσφέρουν ανιδιοτελώς, ιδρυτικά στελέχη οργανισμών, προγράμματα και καινοτόμες ιδέες.

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Παιδί και Οικογένεια”, για το συνολικό έργο του στην , παροχή κοινωνικής φροντίδας και υποστήριξης των μονογονεϊκών οικογενειών και των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη. Το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους απαρτίζουν την μεγάλη οικογένεια του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *