Επιστημονική Ημερίδα “Παιδί / Οικογένεια – Στρες & Παραβατικότητα”

Επιστημονική Ημερίδα “Παιδί / Οικογένεια – Στρες & Παραβατικότητα”

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ πραγματοποίησαν με επιτυχία  την ημερίδα με θέμα «Παιδί / Οικογένεια-Στρες και Παραβατικότητα» το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 -21:00 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη στην Αθήνα.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους,  πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι δομών και φορέων κοινωνικής φροντίδας.

Επιπλέον καταξιωμένοι εισηγητές τίμησαν με την συμμετοχή τους την εν λόγω εκδήλωση και μίλησαν σε μικτό κοινό για την έννοια της οικογένειας, της βίας μέσα σε αυτή καθώς επίσης και για το στρες και την παραβατικότητα που αναπτύσσεται στα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά την Κοιν.Σ.Επ. Εν Δυνάμει Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης για την σημαντική συμβολή της με την κα. Αϊβουζίδη Μαρία και την κα. Λαγού Σταματία που μας παρουσίασαν την έννοια της οικογένειας και το στρες που μπορεί να βιώνει ένα παιδί.

Επιπλέον, την κα. Κιουρτσίδου Κατερίνα για την σημαντική ενημέρωση ως προς τις μορφές που μπορεί να λάβει η βία μέσα σε μία οικογένεια. Και τέλος, τον κ. Τσούκαλη Γιώργο και την κα. Μυλωνοπούλου Ελένη για τις ομιλίες τους σχετικά με την παιδική παραβατικότητα.

Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές για την άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή τους στην ημερίδα που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση της κοινότητας αλλά και του ευρύτερου κοινού σχετικά με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το παιδί.

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *