Καλοκαιρινή Γιορτή ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Καλοκαιρινή Γιορτή ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/7, η γιορτή του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών “ΒΕΝΙΑΜΙΝ“, στο φιλόξενο χώρο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν στιγμές ξεγνοιασιάς, “καλωσόρισαν” τις καλοκαιρινές διακοπές, και μοιράστηκαν τα σημαντικά “μηνύματα” του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε με ενημερωτικό χαρακτήρα, και το Κέντρο Ολιστικής Υποστήριξης Χρόνιων και Ψυχικών Νόσων “ΝΕΜΕΣΙΣ“. Αξίζει να σημειωθεί, η πρόσφατη υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του “ΒΕΝΙΑΜΙΝ” και του συγκεκριμένου σωματείου της Θεσσαλονίκης. Στη διοργάνωση παρευρέθηκε επίσης και το ΚΔΑΠ “Star Kids” Κατερίνης.

Με πίστη στο σλόγκαν που διέπει τις αξίες του “ΒΕΝΙΑΜΙΝ“, “αλλάζουμε τη ζωή όποιου παιδιού υποστηρίζουμε”, προσφέρθηκε πλούσιος μπουφές -άφθονο φαγητό, γλυκά, παγωτό, και δροσιστικά ροφήματα-, με την ευγενική υποστήριξη ανθρώπων και καταστημάτων της πόλης, όσο και της Π.Ε Πιερίας που στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.

Παράλληλα, εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, και ανιματέρ, ψυχαγώγησαν τα παιδιά με διάφορες δραστηριότητες όπως face painting, παιχνίδια, και ασταμάτητη μουσική. Το γυμναστήριο BOOTCAMP παρουσίασε ένα χορευτικό και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους στην πίστα. Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας παρείχε στους μικρούς μας φίλους την δυνατότητα να δουν πως είναι ένα περιπολικό, να φωτογραφηθούν και να μάθουν τον τρόπο λειτουργίας του.

Τα πυροτεχνήματα, που συνόδεψαν τη μουσική υπόκρουση με επιλογές ακόμη και από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στη βράδια των πολιτών, που κατέκλεισαν την αυλή του Καπνικού Σταθμού ακόμη και μετά τη Δύση του ήλιου.

Οι άνθρωποι του “ΒΕΝΙΑΜΙΝ” ευχαρίστησαν θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου (https://fb.watch/lUUtb5wt1H/), όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, με ιδιαίτερη αναφορά τόσο σε αυτούς του Καπνικού Σταθμού, όσο και στη διοίκηση για τη φιλοξενία και παραχώρηση του χώρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο ιδρυτής του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ με την σύζυγο του κ. Αναστασίου, εκπρόσωποι από το γραφείο της υφυπουργού Άννας Μάνη Παπαδημητρίου, εκπρόσωπο του Βουλευτή κ. Κουλκουδίνα, εκπρόσωποι από το γραφείο του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κουκοδήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Ντούμος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατανάς, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λιακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αναστασιάδης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μακρίδου, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΚ κ. Διαμάντης, εκπρόσωπου της Ελληνικής Κοινότητας Φίερζεν, η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ΑΤΡΑΚΤΟΣ κα. Σίμου, η πρόεδρος από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας κα. Κοϊδου, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Στρατιωτικών κ. Σαρρής, η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιάδες κα. Φλογέρα, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, το Chopper Riders Club Katerinis, εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού, ο πρόεδρος και παιδιά από το Καφέ Κομπολόι, εκπρόσωποι από τους παλιούς προσκόπους  και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του τόπου.

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *