Συμμετοχή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ στο πρόγραμμα αξιολόγησης “ΘΑΛΗΣ ΙΙ”

Συμμετοχή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ στο πρόγραμμα αξιολόγησης “ΘΑΛΗΣ ΙΙ”

Χαρτογράφηση και Αξιολόγηση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων στην Ελλάδα
Tο καινοτόμο και φιλόδοξο έργο “ΘΑΛΗΣ Αξιολόγηση Ελληνικών Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)” έχει ως στόχο κατά κύριο λόγο τη μελέτη του οικοσυστήματος των ΜΚΟ στην Ελλάδα και -σε πιο πρακτικό επίπεδο- την καταγραφή (mapping) και αξιολόγησή (evaluation) τους.
Κατά την πρώτη φάση της Αξιολόγησης, 107 οργανώσεις ολοκλήρωσαν τις σχετικές διαδικασίες συμπληρώνοντας τα ερωτηματολόγια και αναρτώντας όλα τα αναγκαία στοιχεία/έγγραφα.
Επίσης 225 οργανώσεις μεταξύ αυτών και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ έλαβαν ύστερα από αίτησή τους στοιχεία εγγραφής στο ηλεκτρονικό σύστημα δηλώνοντας την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση της αξιολόγησης (11/2019-04/2020). Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και από τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση HIGGS υπό την εποπτεία Eπιστημονικής Επιτροπής απαρτιζόμενης από καθηγητές τριών πανεπιστημίων.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την αξιολόγηση που έλαβε ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ λαμβάνοντας 4 αστέρια στην κοινωνική πρόνοια και ένταξη.  https://www.greekngosnavigator.org/syllogos-prostasias-paidion-veniamin

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *