Διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων για τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ο τίτλος σας πηγαίνει εδώ

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων με προσκλητήρια (γάμοι-βαπτίσεις)

Ένας άλλος τρόπος να βοηθήσετε τα παιδιά που υποστηρίζει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων όπως γάμοι ή βαπτίσεις μέσω του ειδικού αυτοκόλλητου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ που μπαίνει στα προσκλητήρια ή στις προσκλήσεις και μέσω αυτών ενημερώνονται οι καλεσμένοι ότι ένα μέρος των δώρων τους θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό προς ενίσχυση του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 23510-24050

Με μια δράση φιλανθρωπικού σκοπού

Αν είστε κάποιος σύλλογος (πολιτιστικός, αθλητικός κτλ) και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να διαθέσετε μέρος ή όλο το ποσό από κάποια δράση φιλανθρωπικού σκοπού (π.χ μουσική συναυλία, θεατρική παράσταση, αθλητικοί αγώνες με συλλογή τροφίμων κτλ) στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, για το οποίο δίδεται νόμιμη απόδειξη είσπραξης δωρεάς.

Με δωρεές εις μνήμην ατόμων που έφυγαν απο τη ζωή αντί στεφάνου

Εάν θέλεις να κάνεις μια εις μνήμην δωρεά:
Μπορείς να κάνεις τη δωρεά σου στη μνήμη ενός αγαπημένου σου προσώπου με έναν από τους τρόπους που αναφέρονται στην παρούσα σελίδα.
Μετά  την πραγματοποίηση της δωρεάς, θα χρειαστεί να ενημερώσεις τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, τηλεφωνικά στο 23510-24050  ή  εναλλακτικά μέσω email στο benjaminorphans@gmail.com για να λάβεις την απόδειξή σου.
Εάν  επιθυμείς να αποσταλεί και συλλυπητήρια επιστολή που να ενημερώνει την  οικογένεια για τη δωρεά σου, θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο & τη  διεύθυνση του παραλήπτη της επιστολής καθώς επίσης και να μας  διευκρινίσεις εάν επιθυμείς να αναφέρεται το ποσό της δωρεάς σου σε  αυτήν.
Εάν επιθυμείς να γίνουν δωρεές αντί στεφάνων στην κηδεία ενός αγαπημένου προσώπου:
Εάν  έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο και επιθυμείς αντί στεφάνων, τα  χρήματα να διατεθούν ως δωρεές για τα παιδιά που υποστηρίζει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ , μπορούμε να  στείλουμε ένα κουτί συλλογής χρημάτων.
Για κάθε  δωρεά που θα πραγματοποιηθεί, ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ θα αποστείλει τη  σχετική απόδειξη, ενώ θα ενημερώσουμε την οικογένεια για τις συνολικές  δωρεές που έγιναν στη μνήμη του θανόντα.