Οι αρχές μας - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Οι αρχές μας

Ποιοι είμαστε


  • ΠΙΣΤΗ: Ο Θεός είναι το στήριγμα του ΒΕΝΙΑΜΙΝ και Του ανήκει όλη η δόξα για κάθε επιτυχία, ενώ εμείς είμαστε εύχρηστα "εργαλεία" στα χέρια Του.

  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ: Η στήριξη παρέχεται ανεξάρτητα από την πολιτική, ιδεολογική, θρησκευτική, κοινωνική ή άλλη κατάσταση του παιδιού που δέχεται τη βοήθεια.

  • ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Σκοπός του ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι να υποστηρίζει ψυχολογικά, ηθικά και οικονομικά παιδιά που στερούνται οικογενειακής φροντίδας  δηλαδή παιδιά που  είτε είναι ορφανά από έναν ή και τους δύο γονείς, είτε εγκαταλελειμμένα είτε  παιδιά που η επιμέλεια έχει αφαιρεθεί από τους φυσικούς γονείς με  εισαγγελική απόφαση.

  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ : Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ κατάφερε να παραμείνει πιστός στο στόχο και τη δέσμευσή του να βοηθήσει παιδιά σε ανάγκη,  μέσα από έσοδα που προέρχονται κυρίως από μέλη του Συλλόγου και  ευαισθητοποιημένα άτομα ανά τον κόσμο που αναγνωρίζουν και υποστηρίζουν  το έργο του. Τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ διακρίνει  υπευθυνότητα, ειλικρίνεια  και διαφάνεια σ’ όλα τα επίπεδα.

  • ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ παραμένει ένας φορέας με βάση τον εθελοντισμό.


Τρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 61 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 69 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 110 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού