Διοικητικό Συμβούλιο - Οργανόγραμμα - Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Διοικητικό Συμβούλιο - Οργανόγραμμα

Ποιοι είμαστε
Όλες οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται από το  άμισθο και εκλεγμένο από τη γενική συνέλευση των μελών, ΔΣ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ που  εδρεύει στην πόλη της Κατερίνης και δεν υπάρχει κανένα άλλο όργανο ή  φορέας πάνω από το ΔΣ ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Κανένα μέλος του Δ.Σ του  ΒΕΝΙΑΜΙΝ δεν πληρώνεται,  ενώ ο Πρόεδρος είναι υπεύθυνος διοικητικά στο ΔΣ και τη Γενική Συνέλευση και νομικά στο κράτος.

Την καθημερινότητα χειρίζεται η 3-μελής εκτελεστική / διαχειριστική ομάδα που απαρτίζεται από έμμισθο προσωπικό και βρίσκεται υπό την εποπτεία του Προέδρου.
Το 2009, με αλλαγή του καταστατικού του Συλλόγου, έγινε άνοιγμα στην κοινωνία και έτσι μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι στις ανάγκες παιδιών σε κίνδυνο.

ΝΕΟ Δ.Σ.(
Εξελέγησαν έως τις 06/03/2024)


Το.Δ.Σ  του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ έλαβε την ευλογία του
Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κκ Γεωργίου
Το Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ απαρτίζεται από τους:
Πετρίδης Αριστείδης (Στρατιωτικός)                Πρόεδρος Δ.Σ
Αναστασίου Χάρης   (Πληροφορική)                Γραμματέα Δ.Σ
Άννα Κεφάλα                                                         Αντιπρόεδρος Δ.Σ
Τζάγκα Ελένη             (Εκπαιδευτικός)               Ταμίας Δ.Σ
Τσιαμαλτούπη Δήμητρα                                      Μέλος Δ.Σ

Αναπληρωματικά μέλη

Αθηνά Απατσίδου        
Κριστίνα Απατσίδου

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Παπανικολάου Ευάγγελος
Πετρίδου Μαρία
Χαραλαμπίδης Χρήστος

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ έχει τη νομική υποστήριξη του δικηγόρου κυρίου Θανάση Λιακόπουλου ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στον Σύλλογο και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για αυτή την πρωτοβουλία του.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Η  δυνατότητα συνεργασίας με εκκλησίες,κοινωνικούς, πολιστικούς, αθλητικούς φορείς όπως επίσης και με επιχειρήσεις, ώστε να  επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στον τομέα υποστήριξης παιδιών σε  κίνδυνο είναι προτεραιότητα και ζητούμενο για τον
ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Απευθύνουμε  ανοιχτό κάλεσμα στους εκπροσώπους κοινωνικών φορέων καθώς και  εκκλησιαστικών ιδρυμάτων που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ και τη δράση του να έρθουν σε επαφή μαζί μας ώστε από κοινού να δούμε  τρόπους συνεργασίας και προσφοράς για το «παιδί σε κίνδυνο».

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΝΙΑΜΙΝΤρέχουσες ανάγκες
·  Τακτική  οικονομική υποστήριξη ( από 25€ /μήνα) για τα 61 παιδιά σε όλη την Ελλάδα που στερούνται οικογενειακής φροντίδας και ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει

·  Μηνιαία προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών της τράπεζας τροφίμων του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Χρειαζόμαστε ελαιόλαδο, Γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά για τις 69 υποστηριζόμενες μητέρες και τα 110 παιδιά τους που ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ υποστηρίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
 
· Υπάρχει ανάγκη για τοποθέτηση κουμπαράδων υποστήριξης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ σε καταστήματα στα οποία μπορούν οι πολίτες με τα ψιλά-ρέστα τους να στηρίξουν το έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ενδεικτικά καταστήματα μπορεί να είναι : Αρτοποιεία, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ,  είδη ομορφιάς, ηλεκτρικά είδη, Φαρμακεία, Ενδύματα, βιβλιοπωλεία κτλ.

                                                                   

Κάνε μια Δωρεά
Γίνε Εθελοντής


ΑνακοινώσειςVideo 
Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Π. Μελά 22Α, Κατερίνη
23510 22005
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού