ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟ

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟ

Το Σωματείο ΝΕΜΕΣΙΣ, Κέντρο Ολιστικής Υποστήριξης Χρόνιων και Ψυχικών Νόσων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιού BENIAMIN με έδρα την Κατερίνη, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μοναδικό σκοπό τη φροντίδα, την προστασία και τη στήριξη όλων των παιδιών που το έχουν ανάγκη!

Ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ ξεκινάει τη φιλανθρωπική του δράση από το 1994 με ιδρυτές, ανθρώπους που οι ίδιοι βρέθηκαν κάποτε στη θέση των παιδιών που στηρίζουν σήμερα. Το όραμα του τότε προέδρου έγινε η αφορμή για το μεγαλειώδες έργο του Συλλόγου στηρίζοντας παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο. (πληροφ. https://benjaminorphans.com/ )

Η ΝΕΜΕΣΙΣ, με αφορμή τον Άγγελο, ένα παιδί που πάλεψε γενναία για τη ζωή του και από το 2008 πέταξε για τη γειτονιά των Αγγέλων, άνοιξε τα φτερά της με όραμα να στηρίξει πολύπλευρα όλα τα παιδιά που έρχονται αντιμέτωπα με τον καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες, καθώς και ενήλικες ασθενείς και συγγενείς αυτών. (πληροφ. https://nemesisgroup.gr/ )

Οι δύο Σύλλογοι έχοντας στην κορυφή της πυραμίδας τους τα παιδιά, ξεκίνησαν το ταξίδι της συνεργασίας τους και δεσμεύτηκαν για μία κοινή πορεία με στόχο τη βοήθεια και τη στήριξη σε ψυχοσυναισθηματικό, βιολογικό και κοινωνικό επίπεδο τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους.

Η πολύτιμη αυτή συνεργασία, ξεκίνησε με τη ΔΩΡΕΑ καινούργιων παιδικών υποδημάτων από την πλευρά του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ώστε η ΝΕΜΕΣΙΣ να τα διαθέσει σε παιδιά που στηρίζει και το έχουν ανάγκη.

“Ως ΝΕΜΕΣΙΣ, ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτή την ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ και για τη διάθεση να ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ στα δύσκολα και ασπρόμαυρα μονοπάτια των μικρών μας ηρώων με στόχο να κάνουμε τη ζωή τους όσο πιο πολύχρωμη και ελπιδοφόρα γίνεται!”

Με οδηγό τη φιλοσοφία της ΝΕΜΕΣΙΣ ότι μπορεί να μην κερδίζουμε όλες τις μάχες, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίζουμε τις περισσότερες, ξεκινάμε τον αγώνα μας, όχι για να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά να αλλάξουμε τον κόσμο κάθε παιδιού που υποστηρίζουμε, όπως χαρακτηριστικά δεσμεύεται και πράττει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ!

Οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων, κα Ελένη Παπαστεργίου (Πρόεδρος ΝΕΜΕΣΙΣ) και ο κος Άρης Πετρίδης (Πρόεδρος ΒΕΝΙΑΜΙΝ), έκλεισαν την πρώτη τους συνάντηση με την ελπιδοφόρα φράση: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΧΗ!!!!

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *