Διανομή πασχαλινών δώρων στα παιδιά και τις οικογένειες του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Διανομή πασχαλινών δώρων στα παιδιά και τις οικογένειες του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ η διανομή πασχαλινών δώρων και λαμπάδων σε όλα τα υποστηριζόμενα παιδιά μας.

Κάθε οικογένεια μαζί με τις πασχαλινές λαμπάδες και τα ρούχα έλαβε μία πασχαλινή κουλούρα και τέσσερα κιλά κρέας για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Papillon Παιδικά ρούχα, Βαπτιστικά για την σημαντική χορηγία του σε ρουχισμό για όλα τα παιδιά του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ, το Ζαχαροπλαστείο Μπούσιας που για ακόμα μία φορά στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας προσφέροντας πασχαλινά τσουρέκια σε όλες τις υποστηριζόμενες οικογένειες μας καθώς και την ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ για την συμμετοχή της στην διανομή κρεάτων για το πασχαλινό τραπέζι.

Καμία προσπάθεια για προσφορά και στήριξη των οικογενειών σε ανάγκη δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την δική σας βοήθεια.

Η δική μας χαρά και επιβράβευση πηγάζει από κάθε παιδικό χαμόγελο, γέλιο και από τον ενθουσιασμό που βλέπουμε στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων. Αυτή είναι η δύναμη μας για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να προσπαθούμε να κάνουμε πράξη το σλόγκαν μας

“Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλο τον κόσμο αλλά αλλάζουμε τον κόσμο κάθε παιδιού που υποστηρίζουμε.”

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *