Κανένα παιδί χωρίς λαμπάδα το Πάσχα

Κανένα παιδί χωρίς λαμπάδα το Πάσχα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Πάσχα, ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ θα γίνει η «νονά» για τα ωφελούμενα παιδιά του.

Με βασικό σύνθημα «κανένα παιδί  χωρίς λαμπάδα το Πάσχα» Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ έχει ήδη ξεκινήσει τη διανομή των πασχαλινών ειδών στις ωφελούμενες οικογένειες των προγραμμάτων της.
Πρόκειται για μια ακόμα κοινωνική δράση, στο πλαίσιο ενός συνόλου προγραμματισμένων πασχαλινών δράσεων, οι οποίες θα κορυφωθούν την Μ. Πέμπτη

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ  του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, δήλωσε:
Μια ακόμη σημαντική δράση αγάπης και αλληλεγγύης βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς μοιράζει χαμόγελα στα ωφελούμενα παιδιά του Συλλόγου. Στόχος μας είναι να μην μείνει  κανένα παιδί χωρίς δώρο και λαμπάδα,  προκειμένου να  γίνουν πιο όμορφες αυτές οι  Άγιες Ημέρες για τα παιδιά. Η  δράση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς, και ενισχύει ακόμη περισσότερο  το κοινωνικό  έργο του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, που υλοποιεί με ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια.

Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Για εμάς στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ δε νοείται Πάσχα μακριά από τους κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας.

Η ζωή μας είναι συνυφασμένη 365 μέρες το χρόνο με όλους εκείνους του συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις δυσκολίες της ζωής.

Ένας λόγος παραπάνω να είμαστε δίπλα τους όταν εορτάζουμε τη γιορτή της Αγάπης και της Ελπίδας, το Άγιο Πάσχα!

Για εμάς λοιπόν δεν υπάρχει καλύτερο πασχαλινό δώρο από το χαμόγελο αισιοδοξίας που αντικρίζουμε στα πρόσωπα αυτών των συνανθρώπων μας και ιδίως των μικρών παιδιών!

Από την μεγάλη οικογένεια του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, το ΔΣ, το προσωπικό, τους εθελοντές αλλά και οι ωφελούμενες οικογένειες και τα παιδιά μας, σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση.

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *