Επίσκεψη του προέδρου της AMG International στην έδρα του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Επίσκεψη του προέδρου της AMG International στην έδρα του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Με αφορμή τη νέα συνεργασία που ξεκίνησε μεταξύ της AMG INTERNATIONAL και του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, επίσκεψη από τον πρόεδρο της AMG INTERNATIONAL στην έδρα του συλλόγου στην Κατερίνη.

Τον κ. Ιωαννίδη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άρης Πετρίδης καθώς και η ταμίας κ. Ελένη Τζάγκα, ο γραμματέας κ. Χάρης Αναστασίου και όλο το προσωπικό του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Ο πρόεδρος της AMG είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου μέσω μίας παρουσίασης που έγινε από τον πρόεδρό μας κ. Άρη Πετρίδη καθώς και τον ιδρυτή και γραμματέα του ΔΣ, κ. Χάρη Αναστάσιου.

Επίσης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους των γραφείων μας καθώς και στους χώρους του κτηρίου το οποίο σύντομα θα στεγάσει το όραμα του ΒΕΝΙΑΜΙΝ για την δημιουργία ενός Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας.

Η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση ακόμα περισσότερων ανθρώπων κυρίως στην Αμερική (ομογενείς και μη), η οποία θα δώσει στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ την δυνατότητα να υποστηρίξει ακόμα περισσότερα παιδιά σε ανάγκη αλλά και την επίτευξη του μεγάλου οραματισμού του Δ.Σ  η οποία είναι η δημιουργία ενός Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας στην Κατερίνη.

#AMGINTERNATION #BENJAMIN

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *