Χριστουγεννιάτικες Δράσεις 2022

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις 2022

ΚΔΑΠ Παιδική Φωλιά

Ο σάκος του Άι- Βασίλη περιέχει κάθε χρόνο και το πιο σημαντικό δώρο για την ανθρωπότητα ! Ένα δώρο που για να καταφέρει να το μοιράσει, χρειαζεται τη βοήθεια όλων μας. Είναι ένα μαγικό πακετάκι που περιέχει την αγάπη , την αλληλεγγύη και τη χαρά.

Οι δομές μας Παιδική Φωλιά και  ΚΔΑΠ Παιδική Φωλιά στηρίζουν έμπρακτα το έργο του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας ( ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, σάλτσες, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, δημητριακά κ.α). Μια μικρή πράξη αγάπης, που φωτίζει με τη σειρά της και αυτή λιγάκι το δρόμο του Άι-Βασίλη. Ας συμβάλλουμε όλοι !

Τα τρόφιμα θα συλλέγονται στις δομές μας από σήμερα και έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Εν Δυνάμει Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης

Η ΚΟΙΝ.Σ. ΕΠ «Εν Δυνάμει» Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης,  φέτος τα Χριστούγεννα μέσα από τις κοινωνικές της δράσεις στοχεύει να στηρίξει την κοινότητα, διοργανώντας Ημερίδα μαζί με το κέντρο Η Εξέλιξη: Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού, Εφήβου, Οικογένειας Τα έσοδα της Ημερίδας θα διατεθούν στον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», ένα ανεξάρτητο φιλανθρωπικό φορέας- μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα – με έδρα την Κατερίνη και έτος ίδρυσης το 1994.

Σκοπός του ΒΕΝΙΑΜΙΝ είναι να υποστηρίζει κάθε παιδί που διαβιεί υπό δύσκολες συνθήκες στο οικογενειακό του περιβάλλον μέχρι την ενηλικίωσή του, είτε γιατί είναι ορφανό, είτε γιατί είναι απροστάτευτο, είτε είναι παιδί  που βρίσκεται σε ανάγκη, φροντίζοντας  όχι μόνο για τις βασικές του  ανάγκες, αλλά προσφέροντας  συγχρόνως και συναισθηματική στήριξη

Γ.Α.Σ Αρχέλαος Κατερίνης

Ο Γ.Α.Σ. Αρχέλαος Κατερίνης από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώνει τρόφιμα για τον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ . Τα τρόφιμα αυτά θα καλύψουν τις ανάγκες των οικογενειών που υποστηρίζει ο Σύλλογος.

Σε αυτήν την δράση αγάπης σας θέλουμε όλους αρωγούς. Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στον ειδικό χώρο που θα διατεθεί μέσα στο Στάδιο του Πιερικού

https://timeforgoodnews.gr/

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *