ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

«ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Παραλία για όλους στον Δήμο Κατερίνης»

Η εκδήλωση «ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Παραλία για όλους στον Δήμο Κατερίνης» στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν για την προσφορά τους, στην εθελοντική δράση «Γίνε κι εσύ εθελοντής του δήμου για τα SEATRAC”, το καλοκαίρι του 2021 oι εθελοντές του Δ. Κατερίνης καθώς και οι σύλλογοι που συμμετείχαν σε αυτή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/05 στη συνεδριακή αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου από την Αντιδημαρχία Τουρισμού. 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφορά των εθελοντών καθώς και όσων στήριξαν, τις προσπάθειες που κατέβαλε η Αντιδημαρχία τουρισμου.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε η τελετή απονομής βραβείων εθελοντών του Δ. Κατερίνης για τα seatrac στην οποία συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.    

Παραλαβή της βράβευσης του ΒΕΝΙΑΜΙΝ από τον πρόεδρο κ. Πετρίδη και την ταμία κ. Τζάγκα για την συμμετοχή των εθελοντών του από τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο

Τα τελευταία χρόνια οι εθελοντές του Συλλόγου μας, έχουν συμμετάσχει και συνδράμει στην ανακούφιση πολλών κοινωνικών ομάδων, με πολύπλευρες δράσεις.

Ο πρόεδρος μας κ. Άρης Πετρίδης ανέφερε ότι: Οφείλουμε όλοι σεβασμό και ευχαριστίες στους εθελοντές και το εθελοντικό κίνημα γενικότερα. Ο εθελοντισμός είναι κατάθεση ψυχής. Είναι μια πράξη που περιέχει αγάπη, θετική ενέργεια και καλοσύνη. Είναι μια συνεισφορά στον συνάνθρωπο, στον ίδιο μας τον εαυτό και πάνω απ’ όλα στον τόπο μας.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ

Πετρίδης Άρης Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Απατσίδου Νικολέτα Υπεύθυνη μονογονεικών οικογενειών

Κωνσταντινίδης Γαβριήλ Υπεύθυνος Εθελοντών του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Ιωαννίδου Μόνικα Μέλος του Συλλόγου

Πετρίδης Δημήτρης Μέλος του Συλλόγου

Πετρίδου Μαρία Μέλος του Συλλόγου

Τσορμπατζίδου Ευαγγελία Μέλος του Συλλόγου

Νατσούλης Βαγγέλης Μέλος του Συλλόγου

Μπόχτσος Γιώργος Εθελοντής του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Καραπαναγιωτίδου Δέσποινα Εθελόντρια του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Γαγάνη Σοφία Εθελόντρια του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Με δεδομένο την αποφασιστικότητα όλων μας να βρεθούμε και αυτό το καλοκαίρι δίπλα στα Seatrac και να αποδείξουμε την ενσυναίσθηση με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε επισκέπτη μας από τον Ελλάδα και το εξωτερικό, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν τις προσπάθειές μας και να ενδυναμώσουν με την συμμετοχή τους την εθελοντική ομάδα του Δήμου Κατερίνης για τα Seatrac.

Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου Αυγουστίνου 9 στην Κατερίνη Τηλ. 23510 24050.

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *