Μονογονεϊκή οικογένεια της Κατερίνης ζει σε αξιοπρεπείς συνθήκες χάρη στην καθοριστική συμβολή του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Μονογονεϊκή οικογένεια της Κατερίνης ζει σε αξιοπρεπείς συνθήκες χάρη στην καθοριστική συμβολή του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Η ΠΑΓΩΝΑ, Ο 8ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ Ο 2 ΧΡΟΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ

Μια μονογονεϊκή οικογένεια της Κατερίνης, η Παγώνα με τα 2 παιδάκια της, τον Τάσο 8 ετών και τον Δημήτρη-Γιάννη 2 ετών, μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον, χάρη στην καθοριστική συμβολή του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ». Η άμεση ενεργοποίηση των ανθρώπων του συλλόγου και η συμβολή της τοπικής κοινωνίας.

Η μητέρα με τα δύο της παιδιά έμεναν κάτω από άθλιες συνθήκες στο πατρικό σπίτι της οικογένειας. Οι ανακοινώσεις του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» για συγκέντρωση χρημάτων και αποστολή βοήθειας βρήκαν ευρεία ανταπόκριση και σε σύντομο χρονικό διάστημα η οικογένεια ζει πλέον σε ανθρώπινες συνθήκες. Το αρχικό σχέδιο για επισκευή της πατρικής κατοικίας της οικογένειας δεν προχώρησε, καθώς το οίκημα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και δεν επιδεχόταν διορθώσεις. Έτσι, άμεσα η οικογένεια μεταφέρθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου βρήκε προσωρινή φιλοξενία ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες για να εγκατασταθούν σε νέο σπίτι, το οποίο βρέθηκε στο ενδιάμεσο και εξοπλίστηκε με όλα τα απαραίτητα, χάρη στους ανθρώπους του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» και στους πάνω από 170 υποστηρικτές της προσπάθειας. Η δημοσιοποίηση του θέματος από τον «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» ήταν καθοριστικής σημασίας και αποτέλεσε το έναυσμα για ενεργοποίηση των αντανακλαστικών ανθρωπιάς των Κατερινιωτών.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://odelalis.gr/episkepsi-sto-neo-spiti-tis-pagonas-poy-zei-pleon-se-axioprepeis-synthikes-chari-stin-kathoristiki-symvoli-toy-syllogoy-prostasias-paidion-veniamin-binteo/

Υποβολή Σχολίου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *